آموزش برنامه نویسی با زبان سی شارپ

۴ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

۱۷
آبان


زبان برنامه نویسی سی شارپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین زبان های ساختاری و شی گرا توانسته نقش مهمی در اجرای پرژه های برنامه نویسی تحت ویندوز و همچنین تحت وب داشته باشد.
در این مطلب می خواهیم آنچا درباره ی زبان برنامه نویسی سی شارپ باید بدانیم را بررسی کنیم و ببینیم آیا سی شارپ برای برنامه نویسی پروژه ها مناسب هست؟ با کدنویسی به زبان ساده همراه باشید تا جواب این سوال را بدهیم.
زبان برنامه نویسی سی شارپ چیست؟
مایکروسافت #C را ادغامی از قدرت ++C و سادگی Visual Basic معرفی می‌کند. اما به نظر من، در حال حاضر سادگی #C به مراتب خیلی بیشتر از Visual Basic است.
در اواخر دهه ۱۹۹۰ که مایکروسافت و شرکت Sun Microsystems – مالک Java – در دنیای نرم افزار رقابت سرسختانه‌ای داشتند، مایکروسافت تصمیم گرفت یک زبان برنامه نویسی جدید توسعه دهد.
در ابتدا #C از لحاظ ساختاری خیلی به Java و بیشتر از آن به ++C نزدیک بود اما رفته رفته و با توسعه این زبان برنامه نویسی جدید، تفاوت‌ها بیشتر و بیشتر شدند.
پیشنهاد ما به شما!
 زبان برنامه نویسی را چگونه یاد بگیریم؟ 
خانواده C، خانواده زبان‌ های برنامه نویسی

در دنیای زبان‌های برنامه نویسی، اصطلاحی وجود دارد به نام زبان‌های خانواده C؛ دلیل این نام‌گذاری، شباهت ظاهری (Syntax) زبان‌های عضو این خانواده به زبان C است.
خیلی از زبان‌های برنامه نویسی مشهور این روزها مثل C، C++، Objective-C، PHP، C#، Java و حتی زبان بسیار جدید Swift عضو این خانواده هستند. بنابراین به نظر می‌رسد اگر یکی از این زبان‌ها را بلد باشید، کارتان برای یادگیری دیگری آسان‌ تر خواهد بود.
زبان برنامه نویسی سی شارپ قدیمی است؟
در زمانه‌ای که همه چیز با یک ساعت پیش از خود متفاوت است، حالا که می‌دانیم #C در واقع پیش از شروع قرن ۲۱ ساخته شده است، آیا می‌توانیم نتیجه بگیریم که #C پیر شده و بهتر است سراغ یک زبان تازه نفس‌تر مثل Swift برویم؟

قطعا خیر، #C تا به امروز بارها به روز شده است. نسخه ۷٫۱ زبان #C به تازگی منتشر شده است. از نظر من #C یک جوان ۳۰ ساله است که به اندازه کافی جوان و به اندازه کافی با تجربه است.
شی گرایی به چه معنا است؟
در ابتدای این مقاله، گفتم که #C یک زبان برنامه‌نویسی شی گرا است. برای اینکه توضیح بدهم دقیقا یک زبان شی گرا چیست، ابتدا باید بدانیم در زبان‌های غیر شی‌ گرا چه می‌گذرد. زبان‌های غیر شی گرا از دو موجودیت «داده» و «عملیات» تشکیل می‌شوند.
یعنی کل یک نرم افزار، مثل نرم اپلیکیشن اندروید، iOS یا هر نرم افزار دیگری که روی کامپیوترهای شخصی اجرا می‌شوند، از چندین عملیات (Function) که یک یا چند داده (Data) می‌گیرد ساخته شده که این function تغییرات لازم را روی آن داده‌ها اعمال می‌کند و داده جدید را به function قبلی بر می‌گرداند.
مثلا فرض کنید که ما دو داده نام و نام خانوادگی داریم:
نام: حسن
نام خانوادگی: بهرمندپور
عملیات مورد نظر ما ساخت نام کامل فرد است:
عملیات: نام + نام‌خانوادگی = حسن بهرمندپور
این یک نمونه ساده از شیوه کار زبان‌های غیر شی‌گرا بود. حالا فرض کنید بخواهیم همین عملیات را در #C که یک زبان شی گرا است پیاده کنیم. ما دیگر با دو داده مجزا طرف نیستیم. یک شی وجود دارد به نام انسان، انسان دارای یک نام کوچک و یک نام خانوادگی است.
از پیش برای شی انسان مشخص کرده‌ایم – به وسیله یک function – که چطور نام کامل می‌سازد. مقادیر محمد و اژدری را به شی انسانی که ساخته‌ایم ارسال می‌کنیم، حالا یک انسان داریم که نام کامل دارد.
سخت شد؟ همان غیر شی‌گرا بهتر بود؟ شاید درک زبان‌های شی گرا به نظر کمی سخت‌تر بیاید، اما باید بگویم که ما هر روز در زندگی با اشیا و شی گرایی سر و کار داریم. یک برنامه نویس با کمی دقت و تلاش، وقتی به درک درستی از شی گرایی برسد، پی به قدرت آن خواهد برد.
برنامه نویسی سی شارپ برای من مناسب است؟
اگر به این فکر می‌کنید که برای اولین بار پا به دنیای یک زبان برنامه نویسی بگذارید، #C گزینه مناسبی برای شما است. بگذارید با هم صادق باشیم، واقعا فرقی نمی‌کند که چه زبانی را انتخاب می‌کنید. هر کدام نسبت به دیگری قابلیت‌ها و ضعف‌هایی دارد. مهم‌تر از این تفاوت‌ها، هدف شما از یادگیری برنامه نویسی است.
مثلا اگر بخواهید یک اپلیکیشن اندروید یا iOS بسازید، به ترتیب زبان‌های جاوا و Swift گزینه‌های مناسبی هستند. یا اگر به پیاده سازی ظاهر صفحات وب علاقه دارید می‌توانید با JavaScript شروع کنید.
اما #C این امکان را به شما می‌دهد که در پلتفرم‌های مختلف نرم‌افزار مورد نظر خود را توسعه بدهید. من اسمش را زبان برنامه نویسی میانبر می‌گذارم. زبانی که با آن هم می‌توانید اپ اندروید، iOS بنویسید و هم سایت و سرویس‌های سمت سرور را توسعه بدهید.
این یعنی #C می‌تواند تقریبا یک چرخه کامل در محصولات نرم‌ افزاری را پشتیبانی کند، دیگر چه می‌خواهید؟
با #C چه نرم‌افزارهایی را می‌توانم توسعه دهم؟
در بخش قبلی کمی توضیح دادم که #C قابلیت این را دارد که یک چرخه کامل از یک محصول نرم‌افزاری را پشتیبانی کند. اپلیکیشن موبایل، معمولا به یک نرم‌افزار در پشت صحنه نیاز دارند. این نرم‌افزار روی وب سرورها – که در واقع کامپیوترهای قدرتمند متصل به شبکه اینترنت هستند – نصب می‌شوند.
به این نرم افزار و زبان‌های برنامه نویسی مورد نیاز برای توسعه آن‌ها، اصطلاحا سمتِ سرور (Server side) می‌گوییم. #C یک زبان سمت سرور است.
مایکروسافت با خرید شرکتی به نام Xamarin قدمی بزرگ در مسیر رشد هر چه بیشتر استفاده از #C برداشت. Xamarin امکانی را فراهم کرده است که به سادگی می‌توان به کمک زبان #C برای دستگاه‌های اندرویدی و iOS اپلیکیشن تولید کرد.
اگر کسی به شما گفت که هر چه باشد، اپ‌های زامارین مثل اپ‌هایی که با زبان اصلی آن پلتفرم ایجاد شده‌اند نمی‌شود، با خیال راحت به او بگویید که اشتباه می‌کند. اپ‌های تولید شده به کمک #C و زامارین می‌توانند دقیقا همان کارایی و زیبایی اپ‌های به اصطلاح Native برای اندروید یا iOS را داشته باشند.
برای محصولتان نیاز به یک وب‌سایت دارید؟ #C به کمک تکنولوژی ASP.Net این امکان را فراهم می‌کند که وب‌سایتی بسیار قدرتمند و در عین حال زیبا ایجاد کنید.
حتی می‌توان به کمک #C نرم‌افزارهای تحت ویندوز و macOS تولید کرد. راستش در چند نسخه اخیر ویندوز، مخصوصا Windows 10، بخش زیادی از خود این سیستم عامل به وسیله زبان #C نوشته شده است.

Net. چه ارتباطی با #C دارد؟
.Net (دات نِت) یک کتابخانه از صدها امکان است. از امکان ارسال ایمیل گرفته تا ساختن و خواندن یک فایل .Net توسط مایکروسافت تقریبا همزمان با #C به جهان معرفی شد. زبان‌های مختلف – از #C گرفته تا دلفی – امکان بهره گرفتن از کتابخانه .Net را دارند. #C مهمترین و شناخته‌شده‌ترین زبانی است که از .Net استفاده می‌کند.
جمع بندی ما
#C یک زبان ساده و قدرتمند است. به کمک #C می‌توان برای پلتفرم‌های مختلف، از موبایل گرفته تا سرور‌ها، کد نوشت. #C شرکت مایکروسافت را پشت سر خود دارد، که این یعنی قرار نیست به این زودی از رده خارج شود.
تعداد زیادی برنامه‌نویس در سراسر جهان با #C کد می‌نویسند. همین موضوع باعث می‌شود تقریبا اکثر اوقات به سادگی راه حل مشکلات خود را در اینترنت پیدا کنید، چون احتمالا حداقل یک نفر پیش از شما با آن مشکل روبرو شده است.

  • دانیال کاروند
۱۶
آبان

سلام من دانیال کاروند هستم دوازدهم رشته شبکه و نرم افزار  هنرستان موفقیان.

آدرس ایمیل: danyalkarwnd89@gmail.com

 

 

  • دانیال کاروند
۱۲
آبان

درباره سی شارپ

بدون شک یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین زبان های برنامه نویسی حال حاضر دنیا سی شارپ نام دارد و بر اساس آخرین تحقیقات صورت گرفته این زبان جزو 5 زبان برنامه نویسی برتر در دنیا می باشد، که همچنین بازار کار بسیار خوبی در ایران دارد. از زبان برنامه نویسی C# می توان برای ساخت برنامه های تحت ویندوز (دسکتاپ)، برنامه های تحت وب،Web service  ها، برنامه های موبایل و بازی ها استفاده کرد.

برای توسعه برنامه های ویندوز از طریق زبان سی شارپ می توان از پلتفرم های WinForms،WPF  و UWP استفاده کرد. حتی با استفاده از زبان سی شارپ و پلتفرم هایی مانند Xamarin و UWP می ‌توان برای اندروید،  iOS و ویندوزفون‌ ها برنامه ایجاد کرد. همچنین فریمورک های ASP.NET MVC  و ASP.NET Core دو تکنولوژی برای طراحی و ایجاد برنامه های تحت وب مدرن هستند که امروزه در دنیای برنامه نویسی بسیار پرکاربرد و پر آوازه می باشند. بنابراین اگر تسلط خوبی به زبان برنامه نویسی سی شارپ داشته باشید، شما آمادگی کافی برای شروع یادگیری فریمورک قدرتمند ASP.NET Core را نیز خواهید داشت.

 

تاریخچه سی شارپ

در سال ۱۹۹۹، شرکت Sun (سان) اجازه استفاده از زبان برنامه‌نویسی جاوا را در اختیار شرکت مایکروسافت قرار داد تا در سیستم‌عامل خود از آن استفاده کند. جاوا در اصل به هیچ پلتفرم یا سیستم‌عاملی وابسته نبود، ولی مایکروسافت برخی از مفاد قرار داد را زیر پا گذاشت و قابلیت مستقل از سیستم‌عامل بودن جاوا را از آن برداشت، شرکت سان پرونده‌ای علیه مایکروسافت درست کرد و مایکروسافت مجبور شد تا زبان شی گرای جدیدی با کامپایل جدید که به ++C شبیه بود را ایجاد کند. در سال ۱۹۹۹ آندرس هلزبرگ گروهی را برای طراحی زبانی جدید تشکیل داد که در آن زمان نامش Cool بود و شبیه زبان C بود اما با خواص شیءگرایی، مایکروسافت در نظر داشت اسم این زبان را برای همیشه Cool قرار دهد، ولی به دلیل مناسب نبودن برای اهداف تجاری این کار را نکرد. در ارائه و معرفی رسمی چارچوب دات‌ نت در سال ۲۰۰۰ این زبان به C# تغییر نام یافت. مدیر و سرپرست طراحان سی شارپ در مایکروسافت آندرس هلزبرگ بود که تجربه قبلی او در طراحی Framework و زبان‌های برنامه سازی++Borland، Delphi، Pascal، C++ به آسانی در دستورالعمل‌های سی شارپ قابل رویت است.

آموزش سی شارپ

 

چرا سی شارپ؟

دلایل بسیاری برای محبوبیت زبان سی شارپ وجود دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • آسان بودن یادگیری برنامه نویسی سی شارپ

سی شارپ جزء زبان های سطح بالا است و به زبان های برنامه نویسی چون  C, C++ و جاوا نزدیک است؛ بنابراین یادگیری این زبان آسان است و شما با داشتن یک منبع مناسب می توانید به خوبی این زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید.

  • استفاده گسترده از زبان سی شارپ برای توسعه برنامه های دسکتاپ (ویندوز) و تحت وب

زبان C# به صورت گسترده برای تولید برنامه های دسکتاپ ، تحت وب و Web service ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ مایکروسافت با خرید شرکت  Xamarin قدم بزرگی در مسیر رشد هر چه بیشتر استفاده از زبان #C برداشت. Xamarin  امکانی را فراهم کرده است که به سادگی می‌توان با استفاده از زبان #C برای دستگاه‌های اندرویدی و iOS اپلیکیشن موبایل تولید کرد.

  • استفاده از زبان سی شارپ برای تولید بازی

زبان سی شارپ به صورت گسترده برای تولید بازی های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

  • زبان #C دارای برنامه های تحت وب یکپارچه ای است
  • کدنویسی آسان در نرم افزار ویژوال استودیو که قدرتمندترین IDE موجود برای برنامه نویسی است.
  • زبان برنامه نویسی سی شارپ دارای کتابخانه بزرگی است که می تواند عملکرد سطح بالاتری نسبت به دیگر زبان ها همچون جاوا و C++ ارائه دهد.
  • بازار کار عالی در ایران و خارج از ایران
  • پشتیبانی و بروزرسانی مداوم توسط شرکت مایکروسافت
  • زبان برنامه نویسی C# کاملا شی گرا است.

 

آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ

 

برنامه نویسی شی گرا (Object Oriented Programming)

برنامه نویسی شی گرا که به اختصار OOP نیز نامیده می‌شود، در حقیقت منطقی برگرفته از زندگی روزمره‌ی ما انسان ها است. اگر به اطراف خود بنگرید، اشیای مختلفی را می بینید،  پس انسان بر اساس اشیا فکر می کند. در برنامه نویسی شی گرا نیز ما تلاش می کنیم تا مفاهیم برنامه نویسی را  همانند اشیای دنیای واقعی مدل کنیم. زیرا ذهن انسان توانایی بالایی در مدل سازی اشیا دارد.

 

مفاهیم پایه شی گرایی

 Class(کلاس): به مجموعه ای از اشیاء که دارای ویژگی ها و رفتارهای مشترکی هستند کلاس گفته می شود. یک کلاس نمونه اولیه ای است که  object از روی آن ساخته می شود. کلاس هایی مانند کلاس دانشجو، کلاس انسان، کلاس ماشین و …
کلاس ها مانند نقشه های ساختمان یا نقشه های ماشین  هستند. .ﯾﻚ ﻛﻼس، ﻧﻘﺸﻪ اﯾﺠﺎد ﯾﻚ ﺷﯽ از ﻛﻼس است. بنابراین همانطور که می توانیم خانه های زیادی را از روی یک نقشه بسازیم، می توانیم شی های زیادی را از روی یک کلاس، نمونه سازی کنیم.

Object (شی): ﺷﯽ ﻳﮏ ﻣﻮﺟﻮدﯾﺖ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﯾﺎ یک ﻣﻔﻬﻮم ﮐﻠﯽ اﺳﺖ ﺑه طوری ﮐﻪ دارای ﻫﻮﻳﺖ و ویژگی هایی ﺑﻮده و ﻗﺎدر ﺑﻪ ﺑﺮوز رﻓﺘﺎرهاییﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. رفتارهایی مثل صحبت کردن، دیدن، راه رفتن و غیره دارد.

Property (خصوصیت): ﻫﺮ ﺷﯽ یک سری ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دارد ﮐﻪ ﺑﻪ آن ها ﺻﻔﺖ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد. به عنوان مثال انسان یک شی است که ویژگی هایی مانند: رنگ مو، رنگ چشم، وزن، قد و ... دارد.

Method (متد): هر شی در واقع یک سری رفتار دارد که به آن ها روش یا متد گفته می شود. ﻣﺘﺪهادر واﻗﻊ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎﯾﯽ هستند ﮐﻪ آن ﺷﯽ در ﻣﻘﺎﺑل تحریکات ﻣﺤﯿﻂ از ﺧﻮد ﻧﺸﺎن می دهد. مثلا  انسان رفتارهایی مثل صحبت کردن، دیدن، گوش کردن، راه رفتن و غیره دارد. 

 

مزایای برنامه‌نویسی شئ‌گرا چیست؟

  • افزایش امنیت برنامه
  • کاهش هزینه نگهداری
  • قابلیت استفاده مجدد
  • تحلیل ساده‌تر برنامه
  • قابلیت سازمان دهی بهینه تر کدها
  • عدم نیاز به نوشتن کدهای تکراری و قابلیت‌هایی که قبلا پیاده‌سازی شده‌اند و صرف جویی در استفاده از منابع
  • قابلیت تقسیم برنامه به برنامه‌های کوچک تر اما مستقل

همانطور که گفتیم برنامه‌نویسی شی گرا به شدت به دنیای واقعی ما انسان‌ها شباهت دارد و نسبت به برنامه نویسی روال گرا ساده‌تر توسط ذهن انسان درک می‌شود..

 آموزش C#

 

بررسی آینده زبان C# و بازار کار سی شارپ

برای یادگیری برنامه نویسی، زبان های برنامه نویسی بسیار زیادی وجود دارد که هر کدام از آن ها مزایا و معایب مختص به خود را دارند. یکی از این زبان ها، زبان برنامه نویسی سی شارپ است. نکته ی قابل توجه در مورد زبان سی شارپ که باعث برتری این زبان نسبت به سایر رقبا است، پشتوانه ای بزرگ به نام مایکروسافت است. بر اساس گزارشی که در سال ۲۰۰۲ منتشر شد، مشخص شد که شرکت مایکروسافت پس از صرف دو میلیون دلار هزینه و ۵ میلیون ساعت کار بی وقفه توانسته این زبان برنامه نویسی را در اختیار توسعه دهندگان سراسر دنیا قرار دهد؛ به همین دلیل به جرات می توان گفت زبان برنامه نویسی سی شارپ آینده خوب و مطمئنی خواهد داشت.

 

بازار کار سی شارپ در ایران

با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی و فضای مجازی و حرکت شرکت های بزرگ و کسب و کارها به حوزه اینترنت، قطعا نیاز به برنامه نویس سی شارپ روز به روز افزایش خواهد یافت و کشور ایران هم از این قضیه مستثنی نخواهد بود. زیرا شرکت های ایرانی زیادی هستند که در زمینه توسعه نرم افزارهای بزرگ و سازمانی، وب سایت ها، بازی های کامپیوتری و اپلیکیشن های موبایل فعالیت می کنند و در طراحی و توسعه برنامه ها و نرم افزارهای خود از زبان سی شارپ استفاده می کنند.

  • دانیال کاروند
۱۰
آبان

زبان برنامه نویسی C# یک زبان برنامه نویسی مدرن است. ویژگی های خود را از پیشکسوتان خود مانند C و C++ می گیرد. سی شارپ می تواند طیف گسترده ای از وظایف و فرایندها را در موقعیت های مختلف انجام دهد.

در بین زبانهای دیگر، C# درتوسعه برنامه های تحت وب محبوبیت زیادی پیدا کرده است. مفاهیم اصلی آن به ایجاد یک محیط  تعاملی  کمک می کند و ویژگی های مورد نیاز پلت‌فرم وب پویا(داینامیک) را فراهم می کند.

بیشتر توسعه دهندگان  full-stack سی شارپ که یک زبان چند کاره است را انتخاب می کنند. سی شارپ  در هر دو بستر کار می کند: Windows .NET framework و سایر بسترهای منبع باز. بنابراین، کارآیی و قابلیت توسعه باورنکردنی را فراهم می کند.

زبان برنامه نویسی  C#چیست؟

مایکروسافت در سال 2000 سی شارپ را توسعه داد. این سیستم برای روبه رو شدن با افزایش تقاضای برنامه های وبی ساخته شده است که  Visual Basic(VB) و ++C نمی توانند پاسخگوی آنها باشند. معماری سی شارپ بهترین ویژگی های جاوا و C++ را به کار گرفته است. در نتیجه، توسعه دهندگانی که به C وC++ تبحر کافی دارند می توانند به راحتی به C# کوچ کنند.

همچنین  به دلایل محبوبیت زیاد آن می توان این موارد را افزود:

● دارای کامپوننت های قابل استفاده مجدد برای توسعه سریع نرم افزار

● سینتکس کدهای آن شبیه جاوا و C++ است

● Data typeهای C# قابل تغییر و بدون خطا هستند.

این ها فقط چند دلیل است که C# را به بهترین زبان برنامه نویسی برای برنامه های وب تبدیل می کند. سی شارپطیف گسترده‌ای از کامپوننت هایی را که پروژه‌های مبتنی بر تجارت تا سیستمی را پوشش می دهد را ارائه می دهد.

چرا از سی شارپ استفاد می شود؟

سی شارپ یک زبان برنامه نویسی چند منظوره است که برای ساخت انواع مختلف برنامه ها و اپلیکیشن ها استفاده می شود. در حالی که به طورفوق العاده ای پرکاربرد است، اما در سه زمینه معمولا بیشتر به کار گرفته می شود:

توسعه برنامه وب

بدون توجه به پلتفرم، شما می توانید از زبان برنامه نویسی C# استفاده کنید. با استفاده از پلت‌فرم دات نت یا سایر پلتفرم های منبع باز، می توانید وب سایت ها و وب اپلیکیشن های داینامیک بسازید.

ویندوز اپلیکیشن

کمپانی مایکروسافت C# را برای مایکروسافت ایجاد کرد. بنابراین، جای سوال نیست که چرا در ساخت اپلیکیشن های ویندوزمحبوب است. سی شارپ روند توسعه شما را هموار می کند و قابلیت هایی مانند بازیابی حافظه (garbage collection) فوق العاده عمل می کنند.

همچنین، توسعه دهندگان می توانند روی انجمن پشتیبانی و سندهای مربوط به توسعه اپلیکیشن ها و برنامه هایی که مختص معماری سیستم عامل مایکروسافت هستند، حساب کنند.

بازی ها

در دنیای بازی، توسعه دهندگان زبان برنامه نویسی C# را ترجیح می دهند. این زبان به خصوص در ساخت بازی های مورد علاقه طرفداران قدرتمند است. همچنین، موتور بازی Unity یکی از محبوب ترین موتورهای بازی امروزی است که با استفاده از ++C و C# ساخته شده است.

سازندگان بازی از موتورهای بازی مانند Unity برای ساخت بازی های ویدیویی استفاده می کنند. یونیتی بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارد. این همچنین یک پلت فرم قابل اعتماد برای 1.5 میلیون کاربر فعال در سراسر جهان است.

C# به طور یکپارچه با موتور Unity ادغام می شود. برای توسعه دهندگان تلفن همراه: "می توان از آن به طور مجازی در هر دستگاه موبایل یا کنسول مدرن با استفاده از فناوری cross platform مانند Xamarin استفاده کرد". بنابراین، اگر می خواهید وارد صنعت توسعه بازی شوید یا به  گروه  واقعیت مجازی بپیوندید، می توانید از پتانسیل زبان برنامه نویسی استفاده کنید.

مزایای سی شارپ

برنامه نویسی با C# محبوب ترین در میان زبان های بک اند مایکروسافت است. درادامه چند آمار برای اثبات محبوبیت آن آورده شده است:

● از نظرسنجی StackOverflow  در سال 2019، 31.9 درصد از توسعه دهندگان حرفه ای زبان برنامه نویسی C# را ترجیح می دهند، و سومین جامعه بزرگ در این نظرسنجی است.

● به عنوان محبوب ترین زبان برنامه نویسی در جهان 67 درصد تاییدیه گرفته است (نظرسنجی StackOverflow 2019).

● فقط در ایالات متحده بیش از 5000 شغل C# تبلیغ شده است.

و مزایای سی شارپ به این جا ختم نمی شود:

زمان توسعه سریعتر

بزرگترین مزیت سی شارپ توانایی آن در صرفه جویی در زمان توسعه است. در اینجا برخی از ویژگی های آن ذکر شده که به توسعه دهندگان و صاحبان پروژه کمک می کند:

● به صورت static نوشته شده و خواندن آن آسان است که باعث کاهش زمان دیباگینگ می شود.

● یک کتابخانه عظیم است که در مقایسه با زبانهای دیگر مانند جاوا و C از قابلیت های بالایی برخوردار است.

● سادگی و کارایی را ارائه می دهد و به برنامه نویسان در نوشتن کدهای پیچیده کمک می کند.

● یک بانک حافظه گسترده برای کاهش زمان توسعه و کاهش زمان عرضه به بازار

یادگیری آسان

توسعه دهندگان، به ویژه توسعه دهندگان full-stack، زبان برنامه نویسی C# را ترجیح می دهند. نه تنها می تواند در زمان توسعه صرفه جویی کند، بلکه یادگیری آن هم آسان است. برنامه نویسان  در مقایسه با سایر زبانهای برنامه نویسی وقت کمتری را برای یادگیری C# می گذرانند.

مقیاس پذیری بالا

توسعه نرم افزار به زبانهای برنامه نویسی مقیاس پذیر و آسان در نگهداری نیاز دارد. سی شارپ این ویژگی ها را دارد.ماهیت دقیق کدنویسی استاتیک برنامه ها را به طور مطمئنی سازگار می‌سازد. این امر به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا تنظیمات را به آسانی انجام داده و نگهداری برای آن‌ها ساده باشد.

این مورد برای توسعه دهندگان باتجربه که روی پروژه های قدیمی نوشته شده در سی شارپ کار می کنند، بسیار لذت بخش است که ببینند پشته ثابت مانده است. با گذشت سال ها، ممکن است فرایندها تغییر کرده باشد، اما همه چیز همچنان در جای خود باقی مانده است.

جامعه بزرگی از آن پشتیبانی می کند

از آنجا که غول فناوری مایکروسافت سی شارپ را ایجاد کرد، دیگر جای سوال نیست که چرا از پشتیبانی گسترده برخوردار است. در دنیای توسعه نرم افزار، داشتن یک انجمن ضروری است. انجمن جایی است که توسعه دهندگان می توانند از آنها کمک بگیرند و اطلاعاتی کسب کنند.

به عنوان مثال، یکی از بزرگترین انجمن ها StackOverflow است. این وب سایتی برای توسعه دهندگان است که به برنامه نویسان سی شارپ اجازه می دهد تا از آنها سوال کنند، پاسخ دهند، مشورت کنند یا حتی ناراحتی های خود را تخلیه کنند.

بهینه سازی عملکرد #C

سی شارپ کاملاً شی گرا است. ویژگی خاصی که اکثر زبانهای رایج قادر به انجام آن نیستند. برنامه نویسی شی گرا (OOP) کارآیی و انعطاف پذیری را ارائه می دهد، مانند ساخت نرم افزار مدیریت عملکرد برنامه ها(APM)، سی شارپ همراه با زبان های دیگر، این نوع نرم افزارها را می سازند.

پیاده سازی راه حل APM می تواند به توسعه دهندگان نرم افزار در بهینه سازی عملکرد در مدت زمان ارائه، تولید و پس از تولید کمک کند. این برنامه دید کلی عملکرد اپلیکیشن و نحوه عیب یابی مشکلات را فراهم می کند.

سی شارپ را از کجا یاد بگیریم؟

برنامه نویسی سی شارپ یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در دنیای توسعه نرم افزار است. به عنوان مثال، بیایید ببینیم که چگونه یک شرکت محصول خود را تولید می کند. بیشتر اوقات، وقتی صحبت از برنامه های وب قدرتمند می شود (به عنوان مثال، SaaS، PaaS) از سی شارپ استفاده می شود.

بنابراین، توسعه دهندگان می توانند از پتانسیل سی شارپ برای یادگیری آن استفاده کنند. برای توسعه دهندگان:" یادگیری سی شارپ می تواند مهارت های شما را در شغلتان بهبود بخشد". و برای افراد تازه وارد: "حتی ممکن است تصمیم بگیرید که آن را به عنوان یک حرفه دنبال کنید!".

شما می‌توانید از آموزش رایگان سی شارپ از مقدماتی تا پیشرفته برای یادگیری این زبان کاربردی استفاده کنید

  • دانیال کاروند